Loopbaanadvies

Loopbaanadvies: wij geloven in Loopbaanarchitectuur want een nieuwe baan overkomt je niet, die creëer je!

Je carrière is meer en meer je eigen verantwoordelijkheid geworden. De weg ‘tot je 67ste’ (en daarná) is niet langer uitgestippeld, zoals vroeger. Arbeidsverhoudingen en arbeidsrecht zijn de afgelopen jaren radicaal veranderd.

Flexibiliteit, mobiliteit en hybride werken vormen nu, en in de nabije toekomst steeds meer, de sleutel tot een succesvolle loopbaan. Kortom, de arbeidsmarkt is constant in beweging. En jij, beweeg jij mee? Die snelle en constante beweging vraagt om een andere aanpak. Die andere aanpak noemen wij: Loopbaanarchitectuur. Loopbaanarchitectuur gaat over het vormgeven van je loopbaan én je leven. Het gaat over ambitie en zingeving.

Outplacement

Als afscheid van je werkgever onafwendbaar is (door reorganisatie, boventalligheid, conflict) kan outplacement het keerpunt zijn naar een nieuwe toekomst. Maar dat vraagt wel om een zorgvuldige aanpak. Wij creëren een brug tussen werknemer en werkgever met één doel: optimaal resultaat voor alle betrokkenen.

Re-integratie spoor 2

Kan je na een langdurig ziekteverzuim niet meer in je oude functie bij dezelfde werkgever terugkomen? Dan biedt Re-integratie spoor 2 (Wet Verbetering Poortwachter) mogelijkheden. Wij adviseren en begeleiden je in een zorgvuldig opgezet traject met succes naar een andere bestemming.

Assessment of Online Testen

WIX factor lost problemen op met gevalideerde methodieken. Door onderzoek inzicht verkrijgen, daar geloven wij in. Daarbij zijn, zo leert onze ervaring, intensieve begeleiding en coaching essentieel. Een heldere, juiste interpretatie van het assessment en het omzetten naar doel en resultaat maken onze benadering in de praktijk bijzonder effectief.
Ook is het mogelijk om testen online te maken. Praktisch en in eigen omgeving.

Al enige tijd geleden had ik via mijn werk een coach aangewezen gekregen. Maar nu, op aanraden van vrienden, heb ik bij WIX factor een traject gevolgd en werkelijk antwoorden gevonden en resultaat geboekt.
Steven M. Amsterdam