Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Persoonlijke ontwikkeling en Coaching: jouw ontplooiing wordt werkelijkheid.

In ieder van ons leeft een verlangen. Een verlangen om iets te bereiken, om iets te realiseren. Een verlangen om ons potentieel volledig te ontplooien. Maar soms wil het niet lukken. Je ervaart  tegenslag en teleurstelling. En je loopt vast in je eigen gedragspatronen. Dat is hét moment om in jezelf te investeren en een doorbraak te maken.

Ik help je graag verder om de neergaande spiraal om te buigen naar een positief resultaat. Persoonlijke ontwikkeling en Coaching betekent intensief één op één werken om dilemma’s te doorbreken en ineffectieve gewoonten om te buigen. Je wordt je bewust van wie je bent, wat je werkelijk wilt, en welke verlangens daaraan ten grondslag liggen. Je krijgt toegang tot capaciteiten die je mogelijk onderschat hebt. Een indringend proces, hard werken maar ook lachen: verdieping én bevrijding.

Ik nodig je uit de ervaringen van andere cliënten op deze pagina te lezen. Het is een impressie van bijna 20 jaar begeleiden en coachen.

Wick is een innemend, professioneel en betrouwbaar persoon. Hij beschikt over de juiste vaardigheden om vertrouwen te creëren en hij is respectvol naar anderen toe. Dit betekent niet dat Wick altijd andermans mening zal delen. Wanneer dat niet het geval is motiveert hij zijn visie op een laagdrempelige wijze.
Henk Schepers rm