Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Persoonlijke ontwikkeling en Coaching: jouw ontplooiing wordt werkelijkheid.

In ieder van ons leeft een verlangen. Een verlangen om iets te bereiken, om iets te realiseren. Een verlangen om ons potentieel volledig te ontplooien. Maar soms wil het niet lukken. Je ervaart  tegenslag en teleurstelling. En je loopt vast in je eigen gedragspatronen. Dat is hét moment om in jezelf te investeren en een doorbraak te maken.

Ik help je graag verder om de neergaande spiraal om te buigen naar een positief resultaat. Persoonlijke ontwikkeling en Coaching betekent intensief één op één werken om dilemma’s te doorbreken en ineffectieve gewoonten om te buigen. Je wordt je bewust van wie je bent, wat je werkelijk wilt, en welke verlangens daaraan ten grondslag liggen. Je krijgt toegang tot capaciteiten die je mogelijk onderschat hebt. Een indringend proces, hard werken maar ook lachen: verdieping én bevrijding.

Aantrekkelijke trajecten voor particulieren

Heb je geen bedrijf en betaalt je werkgever niet voor coaching? Dan kun je ook bij WIX factor voordelig terecht. Een los gesprek van 1,5 uur kost voor particulieren € 150,- incl. btw. Een aantal veel gebruikte trajecten zijn hieronder weergegeven. Trajecten worden altijd vooraf volledig in rekening gebracht. Losse gesprekken achteraf. Ben je geïnteresseerd in onze tarieven voor zakelijke klanten, kijk dan hier voor onze heldere tarieven.

De Pitstop
incl.btw
€425,-
Een krachtig kortdurend traject
3 individuele gesprekken van 1,5 uur
Bespaar € 25,- t.o.v. losse gesprekken
Reserveer kennismaking
Coachtraject Compleet
incl.btw
€700,-
Een krachtig compleet traject
5 individuele gesprekken van 1,5 uur
Bespaar € 50,- t.o.v. losse gesprekken
Reserveer kennismaking
Coachtraject Premium
incl.btw
€1400,-
Een krachtig compleet traject
10 Individuele gesprekken van 1,5 uur
Bespaar € 100,- t.o.v. losse gesprekken
Reserveer kennismaking

Reacties van cliënten

Ik nodig je uit de ervaringen van andere cliënten op deze pagina te lezen. Het is een impressie van bijna 20 jaar begeleiden en coachen.

In 2010 heb ik gebruik mogen maken van 1 van Wick zijn kwaliteiten: personal coaching. Wick is een prettig, motiverend, integer en meedenkend persoon. Hij luistert goed naar wat JIJ zegt en probeert je te helpen om zelf het antwoord te vinden op jouw vragen.
Mireille Poelman