Teveel mensen benutten te weinig van hun enorme potentieel aan talenten en kwaliteiten. Soms door gebrek aan lef, inspiratie, of het juiste inzicht en begeleiding… Het was mijn overtuiging dat ik mensen kon motiveren om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, tevreden en gelukkige mensen die zin geven aan hun leven.

Zingeven, het woord zegt het al: zin geven aan je eigen leven, eventueel de zin of het doel van je leven creëren en je leven actief invulling geven, zelfstandig oordelen en positief kritisch leren denken, kortom: voluit en gelukkig leven, al je talenten benutten, eruit halen wat erin zit.

Ik besloot om mijn kennis en ervaring op het gebied van (boeddhistische) psychologie, NLP (Practioning Master Trainer), RET, CSR en stressinterventies te gebruiken om anderen zich maximaal te laten ontplooien. Sinds 2000 voer ik elke dag mijn passie uit: met WIX factor heb ik honderden mensen en bedrijven geadviseerd, begeleid en kunnen motiveren en inspireren om zichzelf in diepgang te ontwikkelen en daadwerkelijk eruit te halen wat erin zit.”

WIX factor is niet mijn enige beroepsmatige passie. De afgelopen paar jaar heb ik uiteenlopende (maatschappelijke) initiatieven uitgewerkt, waarvan Veldsterkte (Instituut voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling) en Loopbaanarchitectuur.nl twee succesvolle voorbeelden zijn. Daarnaast verzorg ik lezingen, en ben ik actief als schrijver en fotograaf. In 2018 verscheen mijn boek “Verdwalen, als eerste stap in de juiste richting”.

Wick Lichtveld werkt nauw samen met de volgende associés:

  • Jeroen Rietveld MSc (mijn compagnon bij Veldsterkte)
  • Bob Bendien
  • drs. Marijke van Dijk
  • Reginald Aldrin Markus EFT

WIX factor werkt samen met:

…vastgelopen in mijn werk…na 36 jaar…nu volop met mijn toekomst bezig. Cursus aan het volgen, nieuwe betrekking, ik heb er weer zin in!
Paul de Vries